Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Ja, tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Er du ikke fornøyd med tilbudene du mottar kan du takke nei.

Dette er nødvendig informasjon strømleverandørene trenger for å gi deg et godt tilbud. Uten denne informasjonen kan ikke strømleverandørene sende tilbud til deg.

Du kan lese mer om vår behandling av personinformasjon i vår personvernerklæring.

Du blir kontaktet via telefon eller e-post.

Nei, vi sender en bekreftelse på at vi har mottatt din henvendelse.

Strømleverandørene som konkurrerer om å få deg som kunde har ikke lov til å bruke din personinformasjon/e-post til noe annet enn å sende deg et tilbud i forbindelse med din henvendelse.

Her kan du lese mer om hva man må vite for gjøre et godt valg av strømavtale.

Om Strømsjefen.no

Strømsjefen.no eies og drives av Strømsjefen AS (924 766 956). Vi har flere års erfaring innen strømbransjen, og følger markedet tett. Strømsjefen.no skal alltid være oppdatert med siste info om strømavtalene og markedet generelt, slik at det kommer forbrukerne til gode.

Vårt mål med denne tjenesten er å gjøre det enkelt for forbrukere å motta og sammenligne tilbud på strøm fra flere strømleverandører.

Strømsjefen.no påvirker ikke rangeringen av strømavtalene. Vi bruker informasjon om priser og avtalevilkår hentet fra Forbrukerrådet, og er derfor nøytrale med hensyn på hvordan strømavtalene og de diverse strømselskapene rangeres i strømpriskalkulatoren.