Agva

Agva er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2015, og eies av private selskaper, som betyr at Agva er et privateid strømselskap.

Hovedkontoret til Agva ligger i Lysaker, hvor det jobber omtrent 10 ansatte.

Agva i privatmarkedet

Agva er en kjent strømleverandør i privatmarkedet. Selskapet har lenge vært å finne på toppen av diverse sammenligningstjenester på grunn av deres billige strømavtaler. Agva tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Agva har også en egen app for strøm, True Energy.

For privatpersoner tilbyr Agva spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Agva med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Agva er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Agva med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Agva

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 914 902 371
  • Adresse: Strandveien 35, 1366 lysaker
  • Telefon: 67114466
  • E-post:
  • Nettside: https://www.agva.no/

Agva for bedrifter

Agva er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Agva får hjelp til å holde kontroll på strømforbruket med deres egen app, True Energy.

Agva tilbyr spotprisavtaler og variable strømavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Agva med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Agva for borettslag og sameier

Agva leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strømappen til Agva, True Energy.

Agva tilbyr spotprisavtaler og variable strømavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.