Askøy Energi

Askøy Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1918, og eies av Fredrikstad Energi. Selskapet er også en del av Smart Energi.

Hovedkontoret til Askøy Energi ligger i Fredrikstad, hvor det jobber omtrent 17 ansatte.

Askøy Energi i privatmarkedet

Askøy Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Askøy Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Askøy Energi har også en egen smart strøm-app, hvor kundene kan følge med på strømforbruket sitt i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Askøy Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Askøy Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Askøy Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Askøy Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Askøy Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 919 991 941
  • Adresse: Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad
  • Telefon: 56151933
  • E-post: kontakt@askoyenergi.no
  • Nettside: https://www.askoyenergi.no/

Askøy Energi for bedrifter

Askøy Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskundene hos Askøy Energi har muligheten til å få tilrettelagt for å investere i solceller, og har tilgang til strøm-appen deres.

Askøy Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Askøy Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Askøy Energi for borettslag og sameier

Askøy Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Askøy Energi.

Askøy Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.