Bodø Energi

Bodø Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1909, og eies av Bodø Kommune.

Hovedkontoret til Bodø Energi ligger i Bodø, hvor det jobber omtrent 15 ansatte.

Bodø Energi i privatmarkedet

Bodø Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Bodø Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Kunder hos Bodø Energi får også tilgang til strøm-appen deres, slik at de kan følge med på strømforbruket i sanntid og motta gode kundefordeler.

For privatpersoner tilbyr Bodø Energi spotprisavtaler og fastprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Bodø Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Bodø Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Bodø Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Bodø Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 890 892 612
  • Adresse: Energihuset, Jernbaneveien 85, 8006 Bodø
  • Telefon: 75545100
  • E-post: kunde@bodoenergi.no
  • Nettside: https://bodoenergi.no/

Bodø Energi for bedrifter

Bodø Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. I tillegg til å ha tilgang til strøm-appen, får bedriftskunder i Bodø Energi tilgang til tjenester som energieffektivisering, solcelleanlegg og ladeløsninger.

Bodø Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Bodø Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Bodø Energi for borettslag og sameier

Bodø Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Bodø Energi, og energieffektive løsninger.

Bodø Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.