Dalane Energi

Dalane Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1905, og eies av Egersund Kommune.

Hovedkontoret til Dalane Energi ligger i Egersund, hvor det jobber omtrent 19 ansatte.

Dalane Energi i privatmarkedet

Dalane Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Dalane Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Kunder hos Dalane Energi får også tilgang til strøm-appen deres, hvor man kan følge med på strømforbruket og strømprisene i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Dalane Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Dalane Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Dalane Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Dalane Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Dalane Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 917 368 007
  • Adresse: Egersund Forum, Elganeveien 1, 4373 Egersund
  • Telefon: 51462522
  • E-post: marked@dalane-energi.no
  • Nettside: https://dalane-energi.no/

Dalane Energi for bedrifter

Dalane Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskundene hos Dalane Energi får også tilgang til strøm-appen deres. Dalane Energi tilbyr også tjenester innen energieffektivisering og fornybar strøm til bedrifter.

Dalane Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Dalane Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Dalane Energi for borettslag og sameier

Dalane Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til de samme tjenestene som bedrifter får hos Dalane Energi, som energieffektivisering, fornybar strøm og strøm-appen.

Dalane Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.