Drangedal Kraft

Drangedal Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2016, og eies av Drangedal Kommune.

Hovedkontoret til Drangedal Kraft ligger i Drangedal, hvor det jobber omtrent 4 ansatte.

Drangedal Kraft i privatmarkedet

Drangedal Kraft er en lokal strømleverandør som tilbyr strøm til privatkunder i hele Norge. Drangedal Kraft tilbyr gjennomfakturering for kunder som tilhører forsyningsområdet til DE Nett AS, som betyr at kundene det gjelder får både strøm og nettleie på samme regning. Kunder hos Drangedal Kraft får også tilgang til deres strøm-app, hvor man kan følge med på strømforbruket og strømprisene.

For privatpersoner tilbyr Drangedal Kraft spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Drangedal Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Drangedal Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Drangedal Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Drangedal Kraft

  • Strømavtaler: Spotprisavtaler
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 924 862 696
  • Adresse: Gudbrandsveien 28, 3750 Drangedal
  • Telefon: 35997000
  • E-post: post@drangedalkraft.no
  • Nettside: https://www.drangedalkraft.no/str%C3%B8msalg

Drangedal Kraft for bedrifter

Drangedal Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskundene hos Drangedal Kraft får tilgang til deres strøm-app, hvor de kan følge med på strømforbruket og strømprisene.

Drangedal Kraft oppgir ikke hvilke type strømavtaler de tilbyr bedrifter, men ønsker å komme i kontakt med potensielle kunder for å hjelpe de med å velge riktig strømavtale.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Drangedal Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Drangedal Kraft for borettslag og sameier

Drangedal Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Drangedal Kraft.

Drangedal Kraft oppgir ikke hvilke type strømavtaler de tilbyr borettslag og sameier, men ønsker å komme i kontakt med potensielle kunder for å hjelpe de med å velge riktig strømavtale.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.