Eidefoss

Eidefoss er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1916, og eies av Dovre, Vågå, Sel, Dovre og Lom kommune.

Hovedkontoret til Eidefoss ligger i Vågå, hvor det jobber omtrent 4 ansatte.

Eidefoss i privatmarkedet

Eidefoss er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Eidefoss tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr Eidefoss to typer strømavtaler; spotprisavtaler og fastprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Eidefoss med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Eidefoss er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Eidefoss med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Eidefoss

  • Strømavtaler: Spotpris og Fastpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 923354247
  • Adresse: Edvard Storms veg 4, 2680 Vågå
  • Telefon: 61238200
  • E-post: kundeservice@eidefoss.no
  • Nettside: https://www.eidefoss.no/

Eidefoss for bedrifter

Eidefoss er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. For bedrifter med solcellepanel eller som driver med landbruk har Eidefoss helt egne strømavtaler.

Eidefoss tilbyr spotprisavtaler og fastprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Eidefoss med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Eidefoss for borettslag og sameier

Eidefoss leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Eidefoss tilbyr spotprisavtaler og fastprisavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.