Elkraft

Elkraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1991, og eies av private selskaper, som betyr at Elkraft er et privateid strømselskap..

Hovedkontoret til Elkraft ligger i Lørenskog, hvor det jobber omtrent 29 ansatte.

Elkraft i privatmarkedet

Elkraft tilbyr ikke strøm til privatpersoner, kun bedrifter.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Elkraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Elkraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Elkraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for bedriften!

Elkraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: EOS (energioppfølgingssystem)
  • Orgnr: 962 959 318
  • Adresse: Solheimveien 62, 1473 Lørenskog
  • Telefon: 67970805
  • E-post: kundeservice@elkraft.no
  • Nettside: https://elkraft.no/

Elkraft for bedrifter

Elkraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Selskapet har over 30 års erfaring med å redusere strømkostnadene til bedrifter. Elkraft gir kundene sine personlig oppfølging, og tilgang til Elkraft Energiweb som er et energioppfølgingssystem(EOS) som inneholder kundens forbruk time for time.

Elkraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Elkraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Elkraft for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Elkraft også leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men Elkraft opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.