Energi Salg Norge

Energi Salg Norge er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2009, og eies av Energi Danmark AS, som beskriver seg selv som en markedsleder i det nordiske markedet på salg av kraft til bedrifter og offentlige institusjoner.

Hovedkontoret til Energi Salg Norge ligger i Skøyen i Oslo, hvor det jobber omtrent 14 ansatte.

Energi Salg Norge i privatmarkedet

Energi Salg Norge tilbyr ikke strøm til privatpersoner, kun bedrifter.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Energi Salg Norge med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Energi Salg Norge er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Energi Salg Norge med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Energi Salg Norge

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: EOS (energioppfølgingssystem)
  • Orgnr: 994 328 417
  • Adresse: Drammensveien 123, Skøyen 0277 Oslo
  • Telefon: 67208190
  • E-post: esn@energisalgnorge.no
  • Nettside: https://www.energisalgnorge.no/

Energi Salg Norge for bedrifter

Energi Salg Norge er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Selskapet er en del av Energi Danmark Group, som har spesialisert seg på salg av strøm til bedriftsmarkedet. Kunder hos Energi Salg Norge får tilgang til flere forskjellige energioppfølgingssystemer (EOS), som hjelper med å holde strømkostnadene under kontroll og treffe riktige energieffektiviserings-tiltak.

Energi Salg Norge tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Energi Salg Norge med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Energi Salg Norge for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Energi Salg Norge også leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men Energi Salg Norge opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.