Entelios

Entelios er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2017, og eies av Agder Energi AS.

Hovedkontoret til Entelios ligger i Kristiansand, hvor det jobber omtrent 32 ansatte.

Entelios i privatmarkedet

Entelios tilbyr ikke strøm til privatpersoner, kun bedrifter.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Entelios med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Entelios er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Entelios med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Entelios

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 819 449 392
  • Adresse: Kjøita 18, 4630 Kristiansand
  • Telefon: 38607777
  • E-post: support.norway@entelios.com
  • Nettside: https://www.entelios.com/no/

Entelios for bedrifter

Entelios er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Selskapet leverer skreddersydde strømavtaler og egne miljøtjenester til bedrifter. Entelios hjelper også bedrifter med å redusere de totale energikostnadene med smarte energiløsninger, som energirådgivning, rapportering og oppfølging, og smarte energioppfølgingssystemer (EOS).

Entelios tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Entelios med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Entelios for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Entelios også leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men Entelios opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.