Fitjar Kraftlag

Fitjar Kraftlag er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1935, og eies av sine medlemmer, som gjør Fitjar Kraftlag til et Samvirkeforetak (SA).

Hovedkontoret til Fitjar Kraftlag ligger i Årskog i Fitjar, hvor det jobber omtrent 8 ansatte.

Fitjar Kraftlag i privatmarkedet

Fitjar Kraftlag er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Fitjar Kraftlag tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr Fitjar Kraftlag spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Fitjar Kraftlag med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Fitjar Kraftlag er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Fitjar Kraftlag med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Fitjar Kraftlag

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 971 028 548
  • Adresse: Sandvikvågvegen 45, 5419 FITJAR
  • Telefon: 53457600
  • E-post: post@fitjar-kraftlag.no
  • Nettside: https://www.fitjar-kraftlag.no/kraft-privat

Fitjar Kraftlag for bedrifter

Fitjar Kraftlag er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Fitjar Kraftlag oppgir ikke på sine nettsider hvilke type strømavtaler de tilbyr til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Fitjar Kraftlag med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Fitjar Kraftlag for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Fitjar Kraftlag leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men Fitjar Kraftlag opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.