Fjordkraft

Fjordkraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1996, og eies av Elmera Group, som er et børsnotert selskap med over 4000 eiere.

Hovedkontoret til Fjordkraft ligger i Bergen, hvor det jobber omtrent 260 ansatte.

Fjordkraft i privatmarkedet

Fjordkraft er en kjent strømleverandør i privatmarkedet. Selskapet er en av Norges største strømleverandører og har flere hundre tusen kunder. Fjordkraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr Fjordkraft mange forskjellige typer strømavtaler; spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Fjordkraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Fjordkraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Fjordkraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Fjordkraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 976 944 682
  • Adresse: Folke Bernadottes vei 38, 5147 Fyllingsdalen
  • Telefon: 23006100
  • E-post:
  • Nettside: https://www.fjordkraft.no/strom/

Fjordkraft for bedrifter

Fjordkraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Selskapet tilbyr også flere løsninger til bedriftskunder. Klimasmart fra Fjordkraft hjelper bedriften å bli mer energieffektiv, ved bruk av solceller, elbil-lading, energiovervåkning og energisentraler.

Fjordkraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Fjordkraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Fjordkraft for borettslag og sameier

Fjordkraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får tilgang til de samme løsningene som bedrifter, som Klimasmart.

Fjordkraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.