Fortum

Fortum er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2000, og eies av det finske energikonsernet med samme navn, Fortum.

Hovedkontoret til Fortum ligger i Oslo, hvor det jobber omtrent 78 ansatte.

Fortum i privatmarkedet

Fortum er en kjent strømleverandør i privatmarkedet. Selskapet er en av Norges største strømleverandører og har flere hundre tusen kunder. Fortum tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Fortum får du også tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Fortum spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Fortum med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Fortum er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Fortum med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Fortum

  • Strømavtaler: spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler.
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 982 584 027
  • Adresse: Askekroken 11, 0277 Oslo
  • Telefon: 21494949
  • E-post: kundeservice@fortum.com
  • Nettside: https://www.fortum.no/

Fortum for bedrifter

Fortum er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Fortum har også tilgang til strøm-appen deres. I tillegg får bedriftskunder hos Fortum tilgang til tjenester som Fortum Online Pluss, som hjelper bedriften med å bli mer energieffektiv gjennom rådgivning, analyser og rapporter.

Fortum tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler, variable strømavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Fortum med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Fortum for borettslag og sameier

Fortum leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Hos Fortum får borettslag og sameier tilgang til de samme løsningene som bedrifter, som Fortum Online Pluss.

Fortum tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler, variable strømavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.