Fosenkraft Energi

Fosenkraft Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1939, og eies av Ørland Kommune og Indre Fosen Kommune.

Hovedkontoret til Fosenkraft Energi ligger i Energibygget i Bjugn i Ørland Kommune, hvor det jobber omtrent 5 ansatte.

Fosenkraft Energi i privatmarkedet

Fosenkraft Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Fosenkraft Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Fosenkraft Energi får du også tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Fosenkraft Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Fosenkraft Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Fosenkraft Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Fosenkraft Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Fosenkraft Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 883 152 212
  • Adresse: Emil Schanches gate 10, 7160 Bjugn
  • Telefon: 72520430
  • E-post: firmapost@fosenkraft.no
  • Nettside: https://fosenenergi.no/

Fosenkraft Energi for bedrifter

Fosenkraft Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Fosenkraft Energi får også tilgang til deres strøm-app.

Fosenkraft Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Fosenkraft Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Fosenkraft Energi for borettslag og sameier

Fosenkraft Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Hos Fosenkraft Energi får også borettslag og sameier tilgang til strøm-appen.

Fosenkraft Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.