Glitre Energi Strøm

Glitre Energi Strøm er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1998, og eies av 19 Kommuner i tidligere Buskerud fylkeskommune og Drammen Kommune.

Hovedkontoret til Glitre Energi Strøm ligger i Energibygget i Drammen, hvor det jobber omtrent 30 ansatte.

Glitre Energi Strøm i privatmarkedet

Glitre Energi Strøm er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Glitre Energi Strøm tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Glitre Energi Strøm får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Glitre Energi Strøm spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Glitre Energi Strøm med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Glitre Energi Strøm er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Glitre Energi Strøm med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Glitre Energi Strøm

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 979 709 625
  • Adresse: Grønland 67, 3027 Drammen
  • Telefon: 31001550
  • E-post: kundeservice@glitreenergi.no
  • Nettside: https://www.glitreenergi.no/strom/

Glitre Energi Strøm for bedrifter

Glitre Energi Strøm er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Glitre Energi Strøm får også tilgang til strøm-appen, hvor de kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

Glitre Energi Strøm tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrifter.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Glitre Energi Strøm med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Glitre Energi Strøm for borettslag og sameier

Glitre Energi Strøm leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang på strøm-appen til Glitre Energi Strøm.

Glitre Energi Strøm tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.