GNP Energy

GNP Energy er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2010, og eies av private selskaper og personer, som betyr at GNP Energy er et privateid strømselskap.

Hovedkontoret til GNP Energy ligger i Sandefjord, hvor det jobber omtrent 42 ansatte.

GNP Energy i privatmarkedet

GNP Energy er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. GNP Energy tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos GNP Energy får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr GNP Energy spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne GNP Energy med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

GNP Energy er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign GNP Energy med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

GNP Energy

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning, Variable strømavtaler
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 895 691 232
  • Adresse: Raveien 422, 3239 Sandefjord
  • Telefon: 21651000
  • E-post: hei@gnp.energy
  • Nettside: https://no.gnp.energy/

GNP Energy for bedrifter

GNP Energy er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos GNP Energy får tilgang til et eget energioppfølgingssystem (EOS), hvor bedriften kan følge med på strømforbruket og strømpriser.

GNP Energy tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne GNP Energy med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

GNP Energy for borettslag og sameier

GNP Energy leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

GNP Energy tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.