Gudbrandsdal Energi

Gudbrandsdal Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1916, og eies av Elmera Group, som eier blant annet Fjordkraft.

Hovedkontoret til Gudbrandsdal Energi ligger i Vinstra, hvor det jobber omtrent 26 ansatte.

Gudbrandsdal Energi i privatmarkedet

Gudbrandsdal Energi er en kjent strømleverandør i privatmarkedet. Selskapet har lenge vært på toppen hos mange sammenligningstjenester på grunn av deres billige strømavtaler. Gudbrandsdal Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Gudbrandsdal Energi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med strømforbruk og strømpriser time for time. Gudbrandsdal Energi har som mål å redusere strømforbruket til sine kunder med 30%.

For privatpersoner tilbyr Gudbrandsdal Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Gudbrandsdal Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Gudbrandsdal Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Gudbrandsdal Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Gudbrandsdal Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variable strømavtaler
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 916 319 983
  • Adresse: Strandgata 39, 2640 Vinstra
  • Telefon: 61294800
  • E-post: marked@ge.no
  • Nettside: https://www.ge.no/

Gudbrandsdal Energi for bedrifter

Gudbrandsdal Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Gudbrandsdal Energi får også tilgang til strøm-appen deres, og har muligheten til å få spesialtilpassede strømavtaler.

Gudbrandsdal Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Gudbrandsdal Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Gudbrandsdal Energi for borettslag og sameier

Gudbrandsdal Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Gudbrandsdal Energi.

Gudbrandsdal Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.