Hammerfest Energi

Hammerfest Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1891, og eies av Hammerfest Kommune og Hasvik Kommune.

Hovedkontoret til Hammerfest Energi ligger i Hammerfest, hvor det jobber omtrent 65 ansatte.

Hammerfest Energi i privatmarkedet

Hammerfest Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Hammerfest Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Hammerfest Energi kan du følge med på strømforbruket og strømprisene på «Min side».

For privatpersoner tilbyr Hammerfest Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Hammerfest Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Hammerfest Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Hammerfest Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Hammerfest Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 986 950 281
  • Adresse: Rossmollgata 50, 9601 Hammerfest
  • Telefon: 78428200
  • E-post: firmapost@hammerfestenergi.no
  • Nettside: https://hammerfestenergi.no/strom

Hammerfest Energi for bedrifter

Hammerfest Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Om bedriften din har et årlig strømforbruk på over 100 000 kWh kan du få en skreddersydd strømavtale fra Hammerfest Energi.

Hammerfest Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Hammerfest Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Hammerfest Energi for borettslag og sameier

Hammerfest Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Hammerfest Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.