Haugaland Kraft Energi

Haugaland Kraft Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1998, og eies av Haugaland Kraft-konsernet.

Hovedkontoret til Haugaland Kraft Energi ligger i Haugesund, hvor det jobber omtrent 45 ansatte.

Haugaland Kraft Energi i privatmarkedet

Haugaland Kraft Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Haugaland Kraft Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Haugaland Kraft Energi får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Haugaland Kraft Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Haugaland Kraft Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Haugaland Kraft Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Haugaland Kraft Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Haugaland Kraft Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 915 635 857
  • Adresse: Haukelivegen 25, 5504 Haugesund
  • Telefon: 98705270
  • E-post:
  • Nettside: https://hkraft.no/strom/vare-stromavtaler/

Haugaland Kraft Energi for bedrifter

Haugaland Kraft Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Haugaland Kraft Energi får også tilgang til strøm-appen deres. Haugaland Kraft Energi ønsker også å gjøre det enklere for deres bedriftskunder å bli mer bærekraftig, gjennom solkraft, opprinnelsesgarantier og gode systemer for kildesortering.

Haugaland Kraft Energi tilbyr tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Haugaland Kraft Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Haugaland Kraft Energi for borettslag og sameier

Haugaland Kraft Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Haugaland Kraft Energi.

Haugaland Kraft Energi tilbyr tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.