Helgeland Kraft

Helgeland Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1946, og eies av 14 Kommuner på Helgeland.

Hovedkontoret til Helgeland Kraft ligger i Mosjøen, hvor det jobber omtrent 15 ansatte.

Helgeland Kraft i privatmarkedet

Helgeland Kraft er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Helgeland Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Helgeland Kraft får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Helgeland Kraft spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Helgeland Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Helgeland Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Helgeland Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Helgeland Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variable strømavtaler
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 917 424 748
  • Adresse: Industrivegen 7, 8657 Mosjøen
  • Telefon: 75100700
  • E-post: kundesenter@helgelandkraft.no
  • Nettside: https://www.helgelandkraft.no/strom/privat/

Helgeland Kraft for bedrifter

Helgeland Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Helgeland Kraft har mulighet til å motta energirådgivning for å gjøre bedriften mer energieffektiv.

Helgeland Kraft Strøm tilbyr spotprisavtaler og fastprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Helgeland Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Helgeland Kraft for borettslag og sameier

Helgeland Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Helgeland Kraft Strøm tilbyr spotprisavtaler og fastprisavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.