Hurum Kraft

Hurum Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1919, og eies av Asker Kommune.

Hovedkontoret til Hurum Kraft ligger i Tofte, hvor det jobber omtrent 4 ansatte.

Hurum Kraft i privatmarkedet

Hurum Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Hurum Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Hurum Kraft får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Hurum Kraft spotprisavtaler og fastprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Hurum Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Hurum Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Hurum Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Hurum Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 979 914 733
  • Adresse: Øvre Skoledalen 20, 3482 Tofte
  • Telefon: 32792000
  • E-post: kundeservice@hurumkraft.no
  • Nettside: https://hurumkraft.no/

Hurum Kraft for bedrifter

Hurum Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder får også tilgang til strøm-appen til Hurum Kraft.

Hurum Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Hurum Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Hurum Kraft for borettslag og sameier

Hurum Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Hurum Kraft.

Hurum Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.