Ishavskraft

Ishavskraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1997, og eies av 22 Kommuner, hvor Troms og Finnmark Fylkeskommune er største eier.

Hovedkontoret til Ishavskraft ligger i Alta, hvor det jobber omtrent 78 ansatte.

Ishavskraft i privatmarkedet

Ishavskraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Ishavskraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Ishavskraft får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Ishavskraft spotprisavtaler og fastprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Ishavskraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Ishavskraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Ishavskraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Ishavskraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 979 139 268
  • Adresse: Løkkeveien 33, 9510 Alta
  • Telefon: 08526
  • E-post: kunde@ishavskraft.no
  • Nettside: https://www.ishavskraft.no/privat/

Ishavskraft for bedrifter

Ishavskraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder får også tilgang til strøm-appen til selskapet. Ishavskraft ønsker å hjelpe bedrifter med å nå sine klimamål gjennom energieffektivisering, solkraft og tilrettelegging for elbil-lading.

Ishavskraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Ishavskraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Ishavskraft for borettslag og sameier

Ishavskraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Ishavskraft.

Ishavskraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.