Istad Kraft

Istad Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1918, og eies av Molde Kommune og Tussa Kraft AS.

Hovedkontoret til Istad Kraft ligger i Molde, hvor det jobber omtrent 19 ansatte.

Istad Kraft i privatmarkedet

Istad Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Istad Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Istad Kraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Istad Kraft spotprisavtaler og fastprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Istad Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Istad Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Istad Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Istad Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 923 253 920
  • Adresse: Plutovegen 5, 6419 Molde
  • Telefon: 71213501
  • E-post:
  • Nettside: https://www.istadkraft.no/

Istad Kraft for bedrifter

Istad Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Istad kraft ønsker å hjelpe sine bedriftskunder med å optimalisere strømforbruket gjennom innsikt, kontroll og rådgivning fra energirådgivere. Bedrifter får også tilgang til strøm-appen til Istad Kraft.

Istad Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Istad Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Istad Kraft for borettslag og sameier

Istad Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Istad Kraft. I tillegg hjelper Istad Kraft borettslag og sameier med å optimalisere strømforbruket, gjennom å tilby rådgivning fra energirådgivere.

Istad Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.