Klarkraft

Klarkraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2014, og eies av private selskaper, som betyr at Klarkraft er et privateid strømselskap.

Hovedkontoret til Klarkraft ligger i Oslo, hvor det jobber omtrent 2 ansatte.

Klarkraft i privatmarkedet

Klarkraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Klarkraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Klarkraft får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruket og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Klarkraft spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Klarkraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Klarkraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Klarkraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Klarkraft

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 913 453 174
  • Adresse: Tollbugata 8 B, 0152 Oslo
  • Telefon: 21609300
  • E-post: kundeservice@klarkraft.no
  • Nettside: https://klarkraft.no/

Klarkraft for bedrifter

Klarkraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedrifter får også tilgang til strøm-appen til Klarkraft.

Klarkraft tilbyr spotprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Klarkraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Klarkraft for borettslag og sameier

Klarkraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Klarkraft.

Klarkraft tilbyr spotprisavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.