Kraftriket

Kraftriket er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1995, og eies av strømkonsernet Yve AS.

Hovedkontoret til Kraftriket ligger i Fagernes, hvor det jobber omtrent 35 ansatte.

Kraftriket i privatmarkedet

Kraftriket er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Kraftriket tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Kraftriket får du tilgang til deres strøm-app, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Kraftriket spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Kraftriket med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Kraftriket er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Kraftriket med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Kraftriket

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 975 991 512
  • Adresse: Hvervenmoveien 33, 3511 Hønefoss
  • Telefon: 32141000
  • E-post: kunde@kraftriket.no
  • Nettside: https://www.kraftriket.no/

Kraftriket for bedrifter

Kraftriket er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedrifter får også tilgang til strøm-appen til Kraftriket.

Kraftriket tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Kraftriket med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Kraftriket for borettslag og sameier

Kraftriket leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Kraftriket.

Kraftriket tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.