Kragerø Kraft

Kragerø Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1910, og eies av Fredrikstad Energi AS.

Hovedkontoret til Kragerø Kraft ligger i Kragerø, hvor det jobber omtrent 17 ansatte.

Kragerø Kraft i privatmarkedet

Kragerø Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Kragerø Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Kragerø Energi har også en egen smart strøm-app, hvor kundene kan følge med på strømforbruket sitt i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Kragerø Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Kragerø Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Kragerø Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Kragerø Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Kragerø Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 820 958 772
  • Adresse: Bråteveien 6, 3770 Kragerø
  • Telefon: 35295005
  • E-post: kontakt@kragerokraft.no
  • Nettside: https://www.kragerokraft.no/

Kragerø Kraft for bedrifter

Kragerø Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskundene hos Kragerø Energi har muligheten til å få tilrettelagt for å investere i solceller, og har tilgang til strøm-appen deres.

Kragerø Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Kragerø Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Kragerø Kraft for borettslag og sameier

Kragerø Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Kragerø Energi.

Kragerø Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.