Luster Energi

Luster Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1990, og eies av Luster Energiverk AS.

Hovedkontoret til Luster Energi ligger i Gaupne, hvor det jobber omtrent 15 ansatte.

Luster Energi i privatmarkedet

Luster Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Luster Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde i Luster Energi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Luster Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Luster Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Luster Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Luster Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Luster Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 924528001
  • Adresse: Gaupnegrandane 4, 6868 Gaupne
  • Telefon: 57682900
  • E-post: firmapost@lusterenergiverk.no
  • Nettside: https://www.lusterenergi.no/

Luster Energi for bedrifter

Luster Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Luster Energi får også tilgang til strøm-appen deres.

Luster Energi tilbyr spotprisavtaler og fastprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Luster Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Luster Energi for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Luster Energi også leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men Luster Energi opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.