Lyse Energi

Lyse Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1900, og eies av 14 Kommuner i Sør-Rogaland.

Hovedkontoret til Lyse Energi ligger i Stavanger, hvor det jobber omtrent 59 ansatte.

Lyse Energi i privatmarkedet

Lyse Energi er en kjent lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Lyse Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Lyse Energi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Lyse Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Lyse Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Lyse Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Lyse Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Lyse Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 980 335 224
  • Adresse: Breiflåtveien 18, 4017 Stavanger
  • Telefon: 51908090
  • E-post: firmapost@lyse.no
  • Nettside: https://www.lyse.no/strom

Lyse Energi for bedrifter

Lyse Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Lyse Energi får tilgang til et eget energioppfølgingssystem (EOS), som hjelper bedriftene å holde kontroll på energiforbruket og gjøre riktige energieffektiviseringstiltak.

Lyse Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Lyse Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Lyse Energi for borettslag og sameier

Lyse Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Lyse Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.