Meløy Energi

Meløy Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1997, og eies av Meløy Kommune.

Hovedkontoret til Meløy Energi ligger i Ørnes, hvor det jobber omtrent 32 ansatte.

Meløy Energi i privatmarkedet

Meløy Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Meløy Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr Meløy Energi spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Meløy Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Meløy Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Meløy Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Meløy Energi

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 977 106 184
  • Adresse: Kystveien 4, 8150 Ørnes
  • Telefon: 75720170
  • E-post: firmapost@meloyenergi.no
  • Nettside: https://meloyenergi.no/

Meløy Energi for bedrifter

Meløy Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrifter i Nord-Norge (område NO4).

Meløy Energi tilbyr spotprisavtaler til bedrifter i Nord-Norge (område NO4).

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Meløy Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Meløy Energi for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Meløy Energi også leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men Meløy Energi opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.