Midt Energi

Midt Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1996, og eies av Midtre Gauldal Kommune.

Hovedkontoret til Midt Energi ligger i Støren, hvor det jobber omtrent 11 ansatte.

Midt Energi i privatmarkedet

Midt Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Midt Energi tilbyr gjennomfakturering over nesten hele landet, som betyr at kundene det gjelder får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Midt Energi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Midt Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Midt Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Midt Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Midt Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Midt Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 977 205 719
  • Adresse: Kirkvollveien 1, 7290 Støren
  • Telefon: 72438000
  • E-post: kontakt@midtenergi.no
  • Nettside: https://midtenergi.no/

Midt Energi for bedrifter

Midt Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Midt Energi opplyser ikke på nettsidene deres hvilke type strømavtaler de tilbyr bedrifter.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Midt Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Midt Energi for borettslag og sameier

Midt Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Midt Energi opplyser ikke på nettsidene deres hvilke type strømavtaler de tilbyr borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.