NEAS

NEAS er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1990, og eies av 5 kommuner på Nordmøre.

Hovedkontoret til NEAS ligger i Kristiansund, hvor det jobber omtrent 58 ansatte.

NEAS i privatmarkedet

NEAS er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. NEAS tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos NEAS får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr NEAS spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne NEAS med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

NEAS er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign NEAS med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

NEAS

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 960 684 737
  • Adresse: Industriveien 1, 6517 Kristiansund
  • Telefon: 71565525
  • E-post: neas@neas.mr.no
  • Nettside: https://www.neas.mr.no/stroem/

NEAS for bedrifter

NEAS er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedrifter får også tilgang til strøm-appen til NEAS. NEAS tilpasser betingelsene på strømavtalen ut i fra bedriftenes forbruk og behov.

NEAS tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne NEAS med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

NEAS for borettslag og sameier

NEAS leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til NEAS.

NEAS tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.