Nord-Salten Kraft

Nord-Salten Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2010, og eies av Nord-Salten Kraft Holding AS.

Hovedkontoret til Nord-Salten Kraft ligger i Ulvsvåg, hvor det jobber omtrent 10 ansatte.

Nord-Salten Kraft i privatmarkedet

Nord-Salten Kraft er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Nord-Salten Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Nord-Salten Kraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Nord-Salten Kraft spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Nord-Salten Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Nord-Salten Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Nord-Salten Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Nord-Salten Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Nei
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 995 114 666
  • Adresse: Strandveien 2, 8276 Ulvsvåg
  • Telefon: 75771030
  • E-post: kundeservice@nordsaltenkraft.no
  • Nettside: https://nordsaltenkraft.no/varestromprodukter

Nord-Salten Kraft for bedrifter

Nord-Salten Kraft tilbyr ikke strøm til bedrifter, kun privatpersoner.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Nord-Salten Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Nord-Salten Kraft for borettslag og sameier

Nord-Salten Kraft tilbyr ikke strøm til borettslag og sameier, kun privatpersoner.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.