NordlysEnergi

NordlysEnergi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2017, og eies av private selskaper og personer, som betyr at NordlysEnergi er et privateid strømselskap.

Hovedkontoret til NordlysEnergi ligger i Oslo, hvor det jobber omtrent 4 ansatte.

NordlysEnergi i privatmarkedet

NordlysEnergi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Er du kunde hos NordlysEnergi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr NordlysEnergi per 15.11.2022 ingen strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne NordlysEnergi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

NordlysEnergi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign NordlysEnergi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

NordlysEnergi

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 919 432 942
  • Adresse: Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo
  • Telefon: 22120072
  • E-post: ks@nordlysenergi.com
  • Nettside: https://www.nordlysenergi.com/

NordlysEnergi for bedrifter

NordlysEnergi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Nordlys Energi tilbyr spotprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne NordlysEnergi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

NordlysEnergi for borettslag og sameier

Vi vet ikke om NordlysEnergi også leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men NordlysEnergi opplyser ikke noe om borettslag og sameier på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.