NorgesEnergi

NorgesEnergi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1986, og eies av det finske energikonsernet Fortum.

Hovedkontoret til NorgesEnergi ligger i Kristiansand, hvor det jobber omtrent 140 ansatte.

NorgesEnergi i privatmarkedet

NorgesEnergi er en kjent strømleverandør i privatmarkedet. Selskapet er en av Norges største strømleverandører og har flere hundre tusen kunder. NorgesEnergi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr NorgesEnergi mange forskjellige typer strømavtaler; spotprisavtaler, fastprisavtaler, forvaltningsavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne NorgesEnergi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

NorgesEnergi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign NorgesEnergi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

NorgesEnergi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 939 692 738
  • Adresse: Markens gate 34, 4612 Kristiansand S
  • Telefon: 38100081
  • E-post: kundeservice@norgesenergi.no
  • Nettside: https://norgesenergi.no/

NorgesEnergi for bedrifter

NorgesEnergi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Selskapet har løsninger for bedrifter som profesjonell energirådgivning og Energivakten som gir bedriften full kontroll over strømforbruk, fakturaer, kostnadskontroll og mye mer.

NorgesEnergi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne NorgesEnergi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

NorgesEnergi for borettslag og sameier

NorgesEnergi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Hos NorgesEnergi får borettslag og bedrifter de samme løsningene som bedrifter; profesjonell energirådgivning og Energivakten som gir bedriften full kontroll over strømforbruk, fakturaer, kostnadskontroll og mye mer.

NorgesEnergi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.