Notodden Energi

Notodden Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2012, og eies av Notodden Kommune.

Hovedkontoret til Notodden Energi ligger i Notodden, hvor det jobber omtrent 23 ansatte.

Notodden Energi i privatmarkedet

Notodden Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Notodden Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Notodden Energi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Notodden Energi spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Notodden Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Notodden Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Notodden Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Notodden Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 999 263 798
  • Adresse: Lienveien 39, 3678 Notodden
  • Telefon: 35025050
  • E-post: post@notodden-energi.no
  • Nettside: https://notodden-energi.no/stromavtaler/

Notodden Energi for bedrifter

Notodden Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedrifter får også tilgang til strøm-appen til Notodden Energi.

Notodden Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Notodden Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Notodden Energi for borettslag og sameier

Notodden Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier kan også bruke strøm-appen til Notodden Energi.

Notodden Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.