NTE Marked

NTE Marked er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1919, og eies av 19 trønderske kommuner.

Hovedkontoret til NTE Marked ligger i Steinkjer, hvor det jobber omtrent 75 ansatte.

NTE Marked i privatmarkedet

NTE Marked er en strømleverandør som holder til i Trøndelag. Selskapet er en stor strømleverandør med nesten hundre tusen kunder over hele landet. NTE Marked har mange smarte løsninger for kundene sine, som appen deres, Mitt NTE, og tilleggstjenesten Fjutt som gjør at du kan følge med på strømforbruket i appen i sanntid. NTE Marked tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr NTE Marked Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne NTE Marked med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

NTE Marked er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign NTE Marked med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

NTE Marked

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 991 854 126
  • Adresse: Sjøfartsgata 3, 7714 Steinkjer
  • Telefon: 74150200
  • E-post:
  • Nettside: https://nte.no/strom/

NTE Marked for bedrifter

NTE Marked er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos NTE Marked får tilgang til smarte løsninger som energioptimalisering, energiledelse og smarte apper.

NTE Marked tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne NTE Marked med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

NTE Marked for borettslag og sameier

NTE Marked leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. NTE Marked tilbyr også egne energiløsninger for borettslag og sameier.

NTE Marked tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.