Øvre Eiker Strøm

Øvre Eiker Strøm er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2008, og eies av Øvre Eiker Kommune.

Hovedkontoret til Øvre Eiker Strøm ligger i Hokksund, hvor det jobber omtrent 2 ansatte.

Øvre Eiker Strøm i privatmarkedet

Øvre Eiker Strøm er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Øvre Eiker Strøm tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Øvre Eiker Strøm får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruket og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Øvre Eiker Strøm spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Øvre Eiker Strøm med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Øvre Eiker Strøm er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Øvre Eiker Strøm med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Øvre Eiker Strøm

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 993 300 012
  • Adresse: Skotselvveien 29, 3302 Hokksund
  • Telefon: 32251400
  • E-post: kundeservice@oeenergi.no
  • Nettside: https://www.oeenergi.no/strom/

Øvre Eiker Strøm for bedrifter

Øvre Eiker Strøm er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Øvre Eiker Strøm opplyser ikke på nettsidene deres hvilke type strømavtaler de tilbyr bedrifter.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Øvre Eiker Strøm med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Øvre Eiker Strøm for borettslag og sameier

Øvre Eiker Strøm leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Øvre Eiker Strøm opplyser ikke på nettsidene deres hvilke type strømavtaler de tilbyr borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.