Polar Kraft

Polar Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1998, og eies av stromkonsernet Yve AS.

Hovedkontoret til Polar Kraft ligger i Narvik, hvor det jobber omtrent 29 ansatte.

Polar Kraft i privatmarkedet

Polar Kraft er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Polar Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde i Polar Kraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Polar Kraft spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Polar Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Polar Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Polar Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Polar Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 980 317 471
  • Adresse: Kongens gate 44, 8514 Narvik
  • Telefon: 98702006
  • E-post: kunde@polarkraft.no
  • Nettside: https://polarkraft.no/

Polar Kraft for bedrifter

Polar Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder får også tilgang til strøm-appen til Polar Kraft.

Polar Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Polar Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Polar Kraft for borettslag og sameier

Polar Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Polar Kraft.

Polar Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.