Rauland Kraft

Rauland Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2020, og eies av Rauland Kraftforsyningslag SA.

Hovedkontoret til Rauland Kraft ligger i Rauland, hvor det jobber omtrent 14 ansatte.

Rauland Kraft i privatmarkedet

Rauland Kraft er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Rauland Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Rauland Kraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Rauland Kraft spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Rauland Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Rauland Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Rauland Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Rauland Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 925 017 515
  • Adresse: Raulandsvegen 1713, 3864 Rauland
  • Telefon: 35062075
  • E-post: epost@rauland-kraft.no
  • Nettside: https://rauland-kraft.no/straumavtaler/

Rauland Kraft for bedrifter

Notodden Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedrifter får også tilgang til strøm-appen til Rauland Kraft.

Rauland Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Rauland Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Rauland Kraft for borettslag og sameier

Rauland Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier kan også bruke strøm-appen til Rauland Kraft.

Rauland Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.