Rauma Energi Kraft

Rauma Energi Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1994, og eies av Rauma Kommune.

Hovedkontoret til Rauma Energi Kraft ligger i Åndalsnes, hvor det jobber omtrent 10 ansatte.

Rauma Energi Kraft i privatmarkedet

Rauma Energi Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Rauma Energi Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Rauma Energi Kraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Rauma Energi Kraft spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Rauma Energi Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Rauma Energi Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Rauma Energi Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Rauma Energi Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 971 066 547
  • Adresse: Strandgata 138, 6300 Åndalsnes
  • Telefon: 71226750
  • E-post: kraft@rauma-energi.no
  • Nettside: https://www.rauma-energi.no/strom-privat

Rauma Energi Kraft for bedrifter

Rauma Energi Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Rauma Energi Kraft har muligheten til å få en skreddersydd strømavtale.

Rauma Energi Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Rauma Energi Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Rauma Energi Kraft for borettslag og sameier

Rauma Energi Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Rauma Energi Kraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.