Rissa Kraftlag

Rissa Kraftlag er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1948, og eies av medlemmene, som gjør Rissa Kraftlag til et samvirkeforetak.

Hovedkontoret til Rissa Kraftlag ligger i Rissa, hvor det jobber omtrent 47 ansatte.

Rissa Kraftlag i privatmarkedet

Rissa Kraftlag er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Rissa Kraftlag tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde i Rissa Kraftlag får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Rissa Kraftlag spotprisavtaler og fastprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Rissa Kraftlag med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Rissa Kraftlag er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Rissa Kraftlag med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Rissa Kraftlag

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 915 420 400
  • Adresse: Årnsetveien 1, 7100 Rissa
  • Telefon: 73859200
  • E-post: kundeservice@rissakraftlag.no
  • Nettside: https://www.rissakraftlag.no/energi-privat/

Rissa Kraftlag for bedrifter

Rissa Kraftlag er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Rissa Kraftlag tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Rissa Kraftlag med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Rissa Kraftlag for borettslag og sameier

Rissa Kraftlag leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Rissa Kraftlag tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.