Røyken Kraft

Røyken Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2018, og eies av Fredrikstad Energi AS.

Hovedkontoret til Røyken Kraft ligger i Fredrikstad, hvor det jobber omtrent 17 ansatte.

Røyken Kraft i privatmarkedet

Røyken Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Røyken Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Røyken Kraft har også en egen smart strøm-app, hvor kundene kan følge med på strømforbruket sitt i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Røyken Kraft spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Røyken Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Røyken Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Røyken Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Røyken Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 920 958 796
  • Adresse: Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad
  • Telefon: 98702011
  • E-post: kontakt@roykenkraft.no
  • Nettside: https://www.roykenkraft.no/

Røyken Kraft for bedrifter

Røyken Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskundene hos Røyken Kraft har muligheten til å få tilrettelagt for å investere i solceller, og har tilgang til strøm-appen deres.

Røyken Kraft tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Røyken Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Røyken Kraft for borettslag og sameier

Røyken Kraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Røyken Kraft.

Røyken Kraft tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.