Saga Energi

Saga Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2021, og eies av private selskaper, som gjør Saga Energi til et privateid strømselskap.

Hovedkontoret til Saga Energi ligger i Jessheim, hvor det jobber omtrent 2 ansatte.

Saga Energi i privatmarkedet

Saga Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Saga Energi tilbyr ikke gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får strøm og nettleie fordelt på to forskjellige regninger.

For privatpersoner tilbyr Saga Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Saga Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Saga Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Saga Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Saga Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 926 418 351
  • Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim
  • Telefon: 97000090
  • E-post: hei@sagaenergi.no
  • Nettside: https://sagaenergi.no/

Saga Energi for bedrifter

Saga Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Saga Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Saga Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Saga Energi for borettslag og sameier

Saga Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Saga Energi tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.