Skjåk Energi

Skjåk Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1919, og eies av Skjåk kommune.

Hovedkontoret til Skjåk Energi ligger i Skjåk, hvor det jobber omtrent 8 ansatte.

Skjåk Energi i privatmarkedet

Skjåk Energi er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Skjåk Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr Skjåk Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Skjåk Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Skjåk Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Skjåk Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Skjåk Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 925 700 398
  • Adresse: Moavegen 28A, N-2690 Skjåk
  • Telefon: 61213800
  • E-post: post@aursjokraft.no
  • Nettside: https://www.skenkraft.no/

Skjåk Energi for bedrifter

Skjåk Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Skjåk Energi tilbyr spotprisavtaler og variable strømavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Skjåk Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Skjåk Energi for borettslag og sameier

Skjåk Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Skjåk Energi tilbyr spotprisavtaler og variable strømavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.