Smart Energi

Smart Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2010, og eies av Fredrikstad Energi-konsernet.

Hovedkontoret til Smart Energi ligger i Fredrikstad, hvor det jobber omtrent 20 ansatte.

Smart Energi i privatmarkedet

Smart Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Smart Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Smart Energi har også en egen smart strøm-app, hvor kundene kan følge med på strømforbruket sitt i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Smart Energi spotprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Smart Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Smart Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Smart Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Smart Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 995 287 889
  • Adresse: Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad
  • Telefon: 98702361
  • E-post: kontakt@smartenergi.com
  • Nettside: https://www.smartenergi.com/

Smart Energi for bedrifter

Smart Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskundene hos Smart Energi har muligheten til å få tilrettelagt for å investere i solceller, og har tilgang til den smarte strøm-appen deres.

Smart Energi tilbyd spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Smart Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Smart Energi for borettslag og sameier

Smart Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier har også tilgang til strøm-appen til Smart Energi.

Smart Energi tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.