Sodvin

Sodvin er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2020, og eies av medlemmene deres, som gjør Sodvin til et samvirkeforetak.

Hovedkontoret til Sodvin ligger i Kyrksæterøra, hvor det jobber omtrent 71 ansatte.

Sodvin i privatmarkedet

Sodvin er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Sodvin tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde i Sodvin får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Sodvin spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtale.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Sodvin med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Sodvin er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Sodvin med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Sodvin

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 983 474 594
  • Adresse: Trondheimsveien 7C, 7200 Kyrksæterøra
  • Telefon: 72450100
  • E-post: post@sodvin.no
  • Nettside: https://www.sodvin.no/energi/

Sodvin for bedrifter

Sodvin er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Sodvin kan bruke Energitjenesten Spart. Tjenesten gir bedrifter kartlegging og befaring, installasjon av ENØK-tiltak, og andre bærekraftige tiltak.

Sodvin tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Sodvin med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Sodvin for borettslag og sameier

Sodvin leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm.

Sodvin tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.