Strøyma

Strøyma er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2019, og eies av Fusa Kraftlag.

Hovedkontoret til Strøyma ligger i Eikelandsosen, hvor det jobber omtrent 11 ansatte.

Strøyma i privatmarkedet

Strøyma er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Strøyma tilbyr gjennomfakturering for de som er nettkunder i Lysna AS eller BKK Nett, som betyr at kundene det gjelder får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Strøyma får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Strøyma spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Strøyma med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Strøyma er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Strøyma med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Strøyma

  • Strømavtaler: Spotpris, Forvaltning
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 923 834 001
  • Adresse: Stallabrotvegen 119, 5640 Eikelandsosen
  • Telefon: 56580040
  • E-post: post@stroyma.no
  • Nettside: https://www.stroyma.no/

Strøyma for bedrifter

Strøyma er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder har også tilgang til strøm-appen til Strøyma.

Strøyma tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Strøyma med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Strøyma for borettslag og sameier

Strøyma leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Strøyma.

Strøyma tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.