Telemark Kraft

Telemark Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2022, og eies av Tinn Kommune.

Hovedkontoret til Telemark Kraft ligger i Rjukan, hvor det jobber omtrent 17 ansatte.

Telemark Kraft i privatmarkedet

Telemark Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Telemark Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning.

For privatpersoner tilbyr Telemark Kraft spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Telemark Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Telemark Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Telemark Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Telemark Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Nei
  • Orgnr: 925 315 044
  • Adresse: Storgata 4, 3660 Rjukan
  • Telefon:
  • E-post:
  • Nettside: https://telemarkkraft.no/

Telemark Kraft for bedrifter

Telemark Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Selskapet har som mål å ikke tjene noe på strømforbruket til bedriftskundene, men ta fortjeneste på produkter som hjelper kundene å redusere strømforbruket og spare penger.

Telemark Kraft tilbyr spotprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Telemark Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Telemark Kraft for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Telemark Kraft leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men dette opplyser ikke Telemark Kraft noe om på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.