Tibber

Tibber er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2016, og eies av private selskaper og personer, som betyr at Tibber er et privateid strømselskap.

Hovedkontoret til Tibber ligger i Førde, hvor det jobber omtrent 68 ansatte.

Tibber i privatmarkedet

Tibber er en kjent strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Selskapet tilbyr ikke gjennomfakturering, som betyr at kundene til Tibber får strøm og nettleie fordelt på to forskjellige regninger. Er du kunde hos Tibber får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid. Appen er laget for å hjelpe deg med å redusere strømforbruket ditt.

For privatpersoner tilbyr Tibber spotprisavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Tibber med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Tibber er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Tibber med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Tibber

  • Strømavtaler: Spotpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Nei
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 917 245 975
  • Adresse: Hafstadvegen 23, 6800 Førde
  • Telefon:
  • E-post: hello@tibber.com
  • Nettside: https://tibber.com/no

Tibber for bedrifter

Tibber har spesialisert seg på å levere strøm til privatmarkedet, og leverer ikke strøm til bedrifter per nå.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Tibber med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Tibber for borettslag og sameier

Tibber har spesialisert seg på å levere strøm til privatmarkedet, og leverer ikke strøm til borettslag og sameier per nå.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.