Trollfjord Kraft

Trollfjord Kraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2016, og eies av Hadsel Kommune.

Hovedkontoret til Trollfjord Kraft ligger i Stokmarknes, hvor det jobber omtrent 2 ansatte.

Trollfjord Kraft i privatmarkedet

Trollfjord Kraft er en lokal strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Trollfjord Kraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Trollfjord Kraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Trollfjord Kraft spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Trollfjord Kraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Trollfjord Kraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Trollfjord Kraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Trollfjord Kraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 917 983 585
  • Adresse: Nordnesveien 3, 8450 Stokmarknes
  • Telefon: 76118000
  • E-post: post@trollfjord.no
  • Nettside: https://trollfjord.no/strom/

Trollfjord Kraft for bedrifter

Trollfjord Kraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift.

Trollfjord Kraft opplyser ikke på sine nettsider hvilke type strømavtaler de tilbyr bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Trollfjord Kraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Trollfjord Kraft for borettslag og sameier

Vi vet ikke om Trollfjord Kraft leverer strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har i utgangspunktet muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm, men dette opplyser ikke Trollfjord Kraft noe om på sine nettsider.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.